TV


ENTREVISTA A COMRADIO


Hola a tots! Seguint amb la promoció de la nostra ONG ACTIVASOLIDARIA i sobretot després de l’aparició a TV2… Us convido a escoltar una entrevista que ens va fer COM RADIO dins el programa MANERES DE VIURE. Aquesta la podreu escoltar a:

http://comradioblocs.com/maneresdeviure/2011/04/02/la-manera-de-viure-dun-mosso-desquadra-solidari-leloi/

...De vegades passem per la vida massa capficats, extremadament emboirats, sense adonar-nos del món on vivim. L’Eloi era un més dels joves que en aquest planeta que s’ha fet petit dedicava el seu temps de lleure a descobrir indrets llunyans a la seva realitat de cada dia. Turisme aventura, amb voluntat de deixar-se xopar pel viscut. En un d’aquests viatges per Àfrica, l’actitud d’una noia occidental va canviar la perspectiva de l’Eloi.

Un viatge físic però també emocional que el va implicar més profundament en aquell món tant diferent al seu. Hi ha persones que et deixen empremta, que amb la seva actitud són capaces de fer-nos canviar el ritme. Què es converteixen en miralls que ens fan adonar-nos del que som i del que tenim.

L'Eloi viu en el confort d’una societat que malgrat les dificultats té pràcticament de tot. Però pensa i treballa per persones que molt lluny de nosaltres lluiten cada dia simplement per sobreviure. Hi ha viatges que et canvien la vida. I persones que et reconcilien amb la vida.


__________________________________________________________


ENTREVISTA  A  HOSPITALET TV


hhtp://digital-h.cat/c/journal/view_article_content?groupId=10911&articleId=2019087&version=1.0__________________________________________________________ENTREVISTA  A  RADIO MARCA

___________________________________________________________


ENTREVISTA AL  DIARI DE GIRONA

El divendres dia 6 d'agost de 2010 el diari de Girona ens va dedicar la contraportada:
____________________________________________________________

ENTREVISTA A LA VANGUARDIA

La Kim va quedar finalista en el concurs " El meu heroi" de la Vanguàrdia.
Clickeu sobre la imatge