La nova llar de la PAULINA

Molt a prop de la casa de la Kim, hi ha una senyora gran que, amb les dificultats que l’envolten i la falta de recursos, s’està fent càrrec de nens orfes. Vam anar amb la Kim a visitar-la. Ella cada setmana l’ajuda com pot. Li porta llet i farina de peix perquè els nens que cuida tinguin la possibilitat d’ingerir proteïna. Aquesta senyora, vivia amb els nens orfes, uns set o vuit aproximadament en una petita casa de fang i palla.


A la Kim li va semblar molt bona idea, que es destinés part dels diners recaptats per la Cris en fer una casa una mica mes digna, i així es va fer. Al poc temps, la Kim va moure tot el necessari per començar la construcció del nou orfenat. Com diu la Kim, la senyora està tan contenta amb la seva casa nova... mai havia vist a algú tan feliç, cantava i donava les gràcies tota l’estona amb llàgrimes als ulls.

Gràcies Cris !!











KIM: I just want to show you how amazing work you did with your donation. Tthe woman was so happy when i came to see her new house. i never saw somebody so happy, she was dancing and saying thank you all the time. Tears were in her eyes. Thank you cris for making somebody so happy and giving her a stable house.